Fornøyd kunde etter å ha fått sunekos 200 behandling hos Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk.

Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

Sunekos 200 er revolusjonerende innenfor å redusere aldringstegn!

Sunekos 200 er en effektiv anti-aldrings behandling, og veldig egnet for å motvirke mørke ringer og fine linjer. Vil du vite mer om behandlingen, les mer under!

Sunekos inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som produseres naturlig i kroppen. Behandlingen passer for deg som bl.a. ønsker å redusere aldringstegn uten å bruke andre injesjeringsmidler. Under vil du finne mer utfyllende info om hva sunekos 200 behandling er, hvem det passer for, effekt på huden, varighet og antall behandlinger for å se resultater.

Hva er Sunekos 200?

Sunekos er produsert av FoU-selskapet Professional Dietetics som ble grunnlagt på midten av 90-tallet og som nå har over 40 europeiske og internasjonale patenter på sine 50 medisinske teknologiprodukter. Sunekos inneholder aminosyrer og hyaluronsyre. Den har en unik formel som gjennom studier har bevist å stimulere fibroblaster i dermis (som reproduserer både kollagen og elastin, to viktige elementer for hudcellefornyelse). Sunekos motvirker også aldring på en naturlig måte.

Hvem passer det for og hva slags effekt gir behandling for huden?

Behandlingen passer for deg som bl.a. ønsker å redusere aldringstegn uten å bruke andre injesjeringsmidler. Sunekos 200 er effektiv mot fine linjer, mørke ringer eller positurer under øynene. Et supplerende alternativ er å “rive” gjennom behandling, derav navnet «tear trough.»

Hvordan utføres behandlingen? Hvor lang tid tar en behandling?

Under en sunekos-behandling injiseres produktet med en veldig tynn nål i små bolusmengder i området som skal behandles og tar ca. 15 minutter per behandlingsområde.

Hvor mange behandlinger trengs?

Du kan se resultater etter 1 behandling, men det anbefales 3 for best resultat 2 uker fra hverandre.

Oppsummering

Sunekos 200 er en effektiv behandling mot aldringstegn. Behandlingen inneholder naturlige virkestoffer som finnes huden og motvirker mørker ringer og fine linjer. Du kan se resultater allerede etter 1 behandling.

Velkommen til

Dr. Alexandra Krugloff

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi tilbyr en rekke tjenester som alle skreddersys til dine spesifikke behov. Start nå med en gratis konsultasjon!

Dine resultater er vårt mål

Alle fortjener å føle seg best mulig

Vi tilbyr en rekke behandlinger for å møte dine individuelle behov. Vi er dedikerte til å yte omsorg og service av høyeste kvalitet til våre klienter.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk
Mann tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleie klinikk
Sunekos øyebehandling