Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

Våre behandlinger

Våre utdannede behandlere vil alltid vurdere din unike situasjon og gi deg en helt tilpasset behandling. Vi benytter oss kun av både utstyr og behandlingsprodukter av høyeste kvalitet. På denne måten sikrer vi at resultatene blir optimale.

Behandlinger

I Trondheim Sentrum

Microneedling ( Dermapen )

Mikro-needling er en populær metode for anti-aging som reduserer fine linjer og slapp hud, fungerer også som en behandling for akne og pigmentering. Det utføres med serum som tilpasser seg huden din og behandlingen slutter med en hudmaske. Mikro-needling med dermapen er en avansert teknikk som skaper små mikrokanal i epidermis, disse mikrokanalene øker hudens absorpsjon av næringsstoffer i serumet som stimulerer hudens foryngende prosess i dybden. Micro-Needling Pen stimulerer også vevsreparasjon (arr, rynker og mer) og frigjør naturlige vekstfaktorer.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk
Dame tar fillers hos Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk

Fillers ( Juvederm )

Juvederm er en gel som består av hyaluronsyre – et stoff som finnes naturlig i kroppen og som er med på å gi huden volum og fuktighet. Juvederm injiseres i huden for å øyeblikkelig gjenopprette hudens volum, jevne ut rynker og folder og kan behandle utseendet til leppene dine. Resultatet er et glatt og naturlig utseende. Med Juvederm kan du se frem til en synlig forbedring og et resultat som varer opptil ett år. Holdbarheten er imidlertid individuell og avhengig av hudområdet som behandles, hudtype, teknikk under behandling og injisert volum. Behandlingseffektene av Juvederm er langvarige, men ikke permanente, noe som betyr at du har kontroll over utseendet ditt. Har du veldig dype merker kan det være nødvendig med flere behandlinger for å bygge opp et godt resultat. Da må du gradvis vedlikeholde behandlingarna slik at de ikke kommer tilbake.

Peeling

Har du problemer med tørrhet, pigmenteringer, strekkmerker, arrlinjer eller overfladiske rynker? Da har du løsningen her med den unike patenterte formuleringen som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksid og kojlikinsyre. Disse aktive ingrediensene samhandler inn i huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse og stimulerer hudens egne vekstfaktorer, noe som forbedrer huden både direkte og i det lange løp.

Vicoderm hydroboosters

Viscoderm Hydrobooster er en injeksjonsbehandling, som inneholder HA-syre for å forbedre hudens fuktighet, elastisitet og glød. jevner ut fine linjer, rynker og dynamikk. Les mer om behandlingen i innlegget under!

Rynkebehandling

Rynker vil alltid være en del av livene våre, i takt med alder så eldes huden vår. Man mister elastisitet, glans og fylde. Men det finnes grep som du kan ta for å gjenopprette hudens vitalitet. Du vil finne svar på dette ved å lese videre i innlegget hvor det blir definert hva rynker er og hvorfor de oppstår. I tillegg skal vi fortelle mer om rynkebehandling som et alternativ til deg som vil redusere rynker.

dame har tatt rynkebehandling hos trondheim kosmetiske hudpleieklinikk og er svært fornøyd
Fornøyd kunde etter å ha fått sunekos 200 behandling hos Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk.

Sunekos 200

Sunekos inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som produseres naturlig i kroppen. Behandlingen passer for deg som bl.a. ønsker å redusere aldringstegn. Under vil du finne mer utfyllende info om hva sunekos 200 behandling er, hvem det passer for, effekt på huden, varighet og antall behandlinger for å se resultater.

Svettebehandling

Svettebehandling også kjent som hyperhidrose behandling, foregår ved å sprøyte inn virkestoff via armhulen eller i håndflaten. Virkestoffet blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Behandlingen virker lokalt og ikke andre steder på kroppen. Man kjenner et stikk for hver andre centimeter med hud. De som behandles får bedøvelse om det er ønskelig. En kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål rett etter behandlingen.

Kvinne får injisert virkestoff i armhulen for å motvirke overdreven svette. Også kjent som svettebehandling hos Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk.