Behandlinger

Våre behandlere vil alltid vurdere din unike situasjon og gi deg en helt tilpasset behandling. Vi benytter oss kun av både utstyr og behandlingsprodukter av høyeste kvalitet. På denne måten sikrer vi at resultatene dine blir optimale.

Behandlinger

I Trondheim sentrum

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk

Mikroneedling med Dermapen 4

Mikro-needling er en populær metode for anti-aging som reduserer fine linjer og slapp hud, fungerer også som en behandling for akne og pigmentering. Det utføres med serum som tilpasser seg huden din og behandlingen slutter med en hudmaske.

Mikro-needling med dermapen er en avansert teknikk som skaper små mikrokanal i epidermis, disse mikrokanalene øker hudens absorpsjon av næringsstoffer i serumet som stimulerer hudens foryngende prosess i dybden. Micro-Needling Pen stimulerer også vevsreparasjon (arr, rynker og mer) og frigjør naturlige vekstfaktorer.

Fillers med Juvederm!

Huden blir mindre fettrik og produserer mindre kollagen og hyaluronsyre som man blir eldre.

Juvederm er en gel som består av hyaluronsyre – som er med på å gi huden volum og fuktighet. Juvederm injiseres i huden for å gjenopprette hudens volum, jevne ut rynker og folder og kan behandle utseendet til leppene dine.

Dame tar fillers hos Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk

Kjemisk peeling med PRX-T33

PRX-T33 kan være en løsning for: Tørrhet, pigmenteringer, strekkmerker, arrlinjer eller overfladiske rynker.

Den unike patenterte formuleringen som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksid og kojlikinsyre. Disse aktive ingrediensene samhandler inn i huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse og stimulerer hudens egne vekstfaktorer.

Peelingen forbedrer huden både direkte og i det lange løp.

Vicoderm Hydroboosters

Viscoderm Hydrobooster er en injeksjonsbehandling, som inneholder HA-syre for å forbedre hudens fuktighet, elastisitet og glød. jevner ut fine linjer, rynker og dynamikk. Les mer om behandlingen under!

dame har tatt rynkebehandling hos trondheim kosmetiske hudpleieklinikk og er svært fornøyd

Rynkebehandling

Rynker vil alltid være en del av livene våre, i takt med alder så eldes huden vår. Man mister elastisitet og fylde. Det finnes grep som du kan ta for å gjenopprette hudens vitalitet. Du vil finne svar på dette ved å lese videre i innlegget hvor det blir definert hva rynker er og hvorfor de oppstår. I tillegg skal vi fortelle mer om rynkebehandling som et alternativ til deg som vil redusere rynker.

Sunekos 200​

Sunekos inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som produseres naturlig i kroppen. Behandlingen passer for deg som bl.a. ønsker å redusere aldringstegn. Under vil du finne mer utfyllende info om hva Sunekos 200 behandling er, inkludert ofte stile spørsmål!

Fornøyd kunde etter å ha fått sunekos 200 behandling hos Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk.
Kvinne får injisert virkestoff i armhulen for å motvirke overdreven svette. Også kjent som svettebehandling hos Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk.

Svettebehandling

Svettebehandling også kjent som hyperhidrose behandling, foregår ved å sprøyte inn virkestoff via armhulen eller i håndflaten. Virkestoffet blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. 

Kostnadsfri konsultasjon med Alexandra Krugloff

Vi ønsker å sikre at du får den perfekte behandlingen for dine unike behov. Derfor starter vi alltid med en kostnadsfri vurdering av din nåværende tilstand. Basert på dette tilpasser vi behandlingen for å møte dine individuelle ønsker og behov.