Vi kjenner utfordringen...

Aknearr, komedoner, solskader og rynker

Fornøyd kvinne får dermapen behandling hos Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk.

Løsningen for deg

Dermapen

Har du hudplager som aknearr, komedoner, solskader eller rynker, så kan denne behandlingen være for deg. 

Dermapen behandling er verdens mest avanserte form innen mikronål behandlinger, med klinisk dokumentert effekt.

Dermapen-behandling brukes til en rekke forskjellige hudproblemer, inkludert pigmentering, solskader, akne, arr, fine linjer, porer, og for å gi huden økt glød. En av de største fordelene med Dermapen-behandling er at den kan brukes på en rekke hudtyper og hudtilstander.

 

Dermapen

Fordelene med Dermapen

Reduserer aknearr: Dermapen behandling kan bidra til å redusere synligheten av aknearr ved å stimulere kollagenproduksjonen.

Reduserer porer: Behandlingen kan bidra til å minimere synligheten av store porer i huden.

Forbedrer hudens generelle helse: Behandlingen kan øke hudens generelle helse ved å stimulere kollagenproduksjonen og øke blodsirkulasjonen i huden.

Kort ned helingstiden: Dermapen behandling gir mindre skade på huden sammenlignet med tradisjonell microneedling, og derfor er det vanligvis mindre nedetid og raskere helingstid.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk

Dermapen

Mulige bivirkninger

Vanlige bivirkninger inkluderer rødhet, hevelse, og litt sårhet eller ømhet i behandlingsområdet.

Disse bivirkningene kan vare i et par dager etter behandlingen, men de pleier å avta gradvis. Noen kan også oppleve litt tørrhet eller flassing i huden i dagene etter behandlingen.

Alvorlige bivirkninger er sjeldne, men det er alltid en risiko for infeksjon eller arrdannelse hvis behandlingen ikke utføres riktig eller hvis hygiene ikke overholdes.

bruk av dermapen

FAQ

Spørsmål vi ofte får om Dermapen!

Hos oss brukes den nyeste Dermapen 4. Du får bedøvelse før behandlingen starter, som må ha virketid på ca. 30 min. Huden steriliseres og du får påført aktive produkter som brukes i forbindelse med dermapen behandlingen. Behandlingen tar ca 15-20 minutter og den avsluttes med en maske.

Det anbefales å ta en kur på mellom 3-5 behandlinger med 8-12 ukers mellomrom. Alt avhenger av hva du vil oppnå og utgangspunktet i huden. Vedlikehold vil være på 1-2 behandlinger i året. 

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer synlige og langvarige og resultater får vi etter 4 til 6 behandlinger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger.

Dermapen-behandling bør unngås av personer som har aktiv akne, infeksjoner, eller andre hudproblemer som kan forverres av behandlingen. Personer med hudkreft eller andre hudsykdommer bør også unngå behandlingen. Hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du tar medisiner som påvirker blodets evne til å koagulere, bør du diskutere muligheten for Dermapen-behandling med legen din først.

 

Anmeldelser

Hva vår kjære pasienter forteller

Dr. Alexandra Krugloff

Bli kjent med behandleren!

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Enten du er ute etter et mer ungdommelig utseende eller bare ønsker å forbedre hudhelsen din, er vi dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål.

Kom i gang med Dermapen

Bestill behandlingen din her!

Kostnadsfri konsultasjon er inkludert! Du kan bestille behandlingen fra online-bookingen. Vi har åpent i hverdager fra 18-21, og helger fra 10-21, finn en tid som passer deg best!

Dermapen guide

Ikke helt sikker?

Hent guiden for dermapen!

På 5 minutter vil du lære enda mer om:

  • Hva er egentlig Dermapen 4?
  • Hvordan vil jeg se ut rett etter en behandling?
  • Kan jeg gå på jobb?
  • Hvor lenge varer effekten?
  • Ikke glem: fordeler og ulemper med kjemisk peeling