Fillers med Juvederm

Førstevalget for aldringstegn, ansiktskontur og lepper

Huden blir mindre fettrik og produserer mindre kollagen og hyaluronsyre som man blir eldre.

Fillers er en type kosmetisk behandling som brukes til å gi ansiktet et yngre og mer friskt utseende.

De inneholder hyaluronsyre og kan bidra til å fylle ut linjer og rynker, forbedre ansiktsproporsjoner, gi ansiktet mer volum og jevne ut huden. 

Anmeldelser

Hva vår kjære pasienter forteller

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hyaluronsyren i Juvederm brytes gradvis ned av kroppen, dette skjer over en periode på ca 6-18 måneder. Derfor er gjennomsnittlig effekt av behandlingen ca. 9 måneder, før du så må inn til ny behandling.

Injiseringen av Juvederm filler kan være litt smertefull, men de fleste pasienter rapporterer minimal smerte eller ubehag under behandlingen. Legen din kan tilby deg en lokalbedøvelse eller smertestillende midler for å gjøre behandlingen mer behagelig. Etter behandlingen kan du oppleve litt smerte, hevelse eller ømhet på injeksjonsstedet, men dette vil vanligvis avta innen noen få dager.

Du ser resultater umiddelbart etter behandlingen, men endelige resultater vil ikke komme før ca. 1 uke etter når hevelsen har gått ned.

Generelt sett kan de fleste voksne som ønsker å redusere synlige aldringstegn eller forbedre ansiktsproporsjoner være kandidater for fillers med Juvederm. Imidlertid er det viktig å diskutere eventuelle medisinske tilstander eller allergier du har med legen din før du tar fillers med Juvederm. Gravide eller ammende kvinner bør unngå denne behandlingen, og personer som tar blodfortynnende medisiner bør konsultere legen sin før de tar fillers med Juvederm.

Lepper 0,5 ml: 3000 kr

Lepper 1 ml: 3500 kr

Fillers kinn/kinnbein 1 ml: 3500 kr

Fillers kjevelinje 1 ml: 3500 kr

Fillers munnviker 1 ml: 3500 kr

Fillers nasolabialfurer 1 ml: 3500 kr

Fillers tåregrop: 3500 kr

Fillers hake 1 ml: 3500 kr

Juvederm er en type filler som inneholder hyaluronsyre, mens andre fillere kan inneholde forskjellige typer ingredienser. Juvederm er også kjent for å ha en jevn konsistens og kan vare lenger enn noen andre fillers på markedet. Det er imidlertid viktig å diskutere forskjellene mellom forskjellige fillers med legen din for å finne den som passer best for dine behov.

 

Viktig informasjon:

Potensielle bivirkninger og risiko med Juvederm?

De vanligste bivirkningene som kan oppstå er hevelse, rødhet og blåmerker. Disse går over av seg selv. Ujevnheter og fasthet kan også forekomme, men integreres raskt i løpet av en uke. 

Unngå å berøre det behandlede området etter injeksjon. Den første dagen av behandlingen må du unngå svømming, badstu og trening.

Dr. Alexandra Krugloff

Bli kjent med behandleren!

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vi tilbyr en rekke tjenester som ansiktsbehandlinger og injeksjonsbehandlinger som alle kan skreddersys til dine spesifikke behov.

Kom i gang!

Bestill behandlingen din her!

 • Kostnadsfri konsultasjon inkludert
 • Kort ventetid
 • Profesjonell behandling
 • Kveldsåpent og helger
 • Konkurransedyktige priser
 • 15+ ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelser på Google
Juvederm filler guide (1)

Ikke helt sikker?

Hent guiden vår for fillers!

På 5 minutter vil du lære enda mer om:

 • Hva er fillers med Juvederm
 • Hvordan fungerer fillers med Juvederm?
 • Hvem er fillers med Juvederm for?
 • Potensielle bivirkninger med fillers med Juvederm
 • Hva er forskjellen på Restylane og Juvederm
 • Og mer, inkludert nedetid, forberedelse, og varighet av Juvederm