Vi alle opplever det

Akne, fine linjer, aldring, tørr hud.

Løsningen

Vicoderm Hydrobooster

Viscoderm Hydrobooster kommer fra samme selskap (IBSA) som produserer Profhilo. Dette er en hyaluronsyre formulert for å forbedre hudens fuktighet, elastisitet og glød. 

Den har en hydrostretch-virkning som injiseres i huden og jevner ut overfladiske og fine linjer i områder med mye dynamikk, som rynker rundt leppene, smilerynker, rynker rundt øynene, rynker i pannen og kinn.

Behandlingen

Hvem er Hydrobooster for?

Det finnes flere behandlinger på markedet for aldring, rynker, fine linjer, tørr hud, men ikke alle passer for hvem som helst.

Derfor er det viktig å finne den som passer deg.

Behandlingen passer for alle de som ønsker:

 • Utjevning av fine linjer og rynker
 • Anti-aldringseffekt
 • Redusere akne arr og arr
 • Fuktighet for tørr hud
 • Hudoppstramming
Kvinne tar viscoderm hydrobooster hos Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk

Viktig å vite:

Mulige ulemper med Hydrobooster

Selv om hydrobooster fillers anses som trygge, kan det likevel oppstå noen bivirkninger, som inkluderer:

 • Rødhet, hevelse og små blåmerker på injeksjonsstedet
 • Smerte, kløe og ømhet på injeksjonsstedet
 • Infeksjon på injeksjonsstedet
 • Ujevne resultater
 • Allergiske reaksjoner på grunn av injeksjon av fremmed materiale
 • Sjeldne, men alvorlige komplikasjoner som nekrose (celledød) og blødning
 

De fleste bivirkningene er milde og midlertidige og vil forsvinne i løpet av noen dager til en uke. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, bør du kontakte legen din umiddelbart for råd og behandling.

Anmeldelser

Hva vår kjære pasienter forteller

Dr. Alexandra Krugloff

Bli kjent med behandleren!

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Enten du er ute etter et mer ungdommelig utseende eller bare ønsker å forbedre hudhelsen din, er vi dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

For best resultat trenger du 2 behandlinger med 8 ukers mellomrom. Noen trenger bare en behandling, dette varierer sterkt fra individ til individ. Anbefaler vedlikehold 2 ganger i året.

Behandlingen har lite nedetid, men siden det er en injeksjonsbehandling kan du oppleve rødhet, hevelse og små blåmerker, dette varierer fra pasient til pasient. 

Resultatet varer i ca 6 måneder.

Viscoderm Hydrobooster injiseres i huden med en fin nål. Før behandlingen vil en kvalifisert behandler utføre en grundig konsultasjon for å forstå dine fokusområder og målsetninger for behandlingen. Behandlingen inkluderer flere små sting og kan ta omtrent 30 minutter. Bedøvelse kan også brukes for å redusere ubehag, spesielt i områder som er følsomme for smerte.

Det som skiller Viscoderm Hydrobooster fra andre hyaluronsyre-fillere er dens spesifikke formulering og virkningsmekanisme. Viscoderm Hydrobooster er formulert for å forbedre hudens fuktighet, elastisitet og glød ved å gi en hydrostretch-virkning som injiseres i huden og jevner ut overfladiske og fine linjer i områder med mye dynamikk, som rynker rundt leppene, smilerynker, rynker rundt øynene, rynker i pannen og kinn.

Viscoderm Hydrobooster har også en unik egenskap ved at den ikke kun fyller opp huden, men gir også økt fuktighet. Dette er på grunn av den spesielle sammensetningen av hyaluronsyren som brukes, som har høyere viskositet og absorberes saktere enn vanlige fillere. Dette gjør at Viscoderm Hydrobooster har en mer naturlig og gradvis effekt, samtidig som det gir huden en jevnere og glattere tekstur.

En annen forskjell fra andre fillere er at Viscoderm Hydrobooster er laget av det anerkjente farmasøytiske selskapet IBSA, som også produserer Profhilo. IBSA har et sterkt fokus på forskning og utvikling, og deres fillere er kjent for å være av høy kvalitet og trygge å bruke.

 
 

Ja, det er vanligvis ingen grunn til at du ikke kan jobbe eller trene etter en hydrobooster-behandling med Viscoderm. Imidlertid kan det være noen midlertidige bivirkninger, som rødhet, hevelse og blåmerker, som kan påvirke utseendet ditt i noen dager. Du bør unngå intensiv trening eller aktiviteter som kan øke blodstrømmen og forårsake ytterligere hevelse i de behandlede områdene i noen dager etter behandlingen. Men generelt sett bør du kunne fortsette med daglige aktiviteter og jobb etter behandlingen. Hvis du har spesifikke bekymringer, bør du diskutere dette med legen din før behandlingen.

 

Bestill behandlingen din her!

Kostnadsfri konsultasjon er inkludert! Du kan bestille behandlingen fra online-bookingen. Vi har åpent i hverdager fra 18-21, og helger fra 10-21, finn en tid som passer deg best!

Hydrobooster guide

Ikke helt sikker?

Hent guiden vår for Hydrobooster!

På 5 minutter vil du lære enda mer om:

 • Hva er Hydrobooster?
 • Hvordan fungerer Hydrobooster?
 • Hvem er Hydrobooster for?
 • Potensielle bivirkninger med Hydrobooster
 • Hvilken forberedelse kreves før en behandling?
 • Hvor lenge varer effekten?
 • Og mye mer!