Hudbehandling i sentrum av Trondheim

Sunekos er revolusjonerende innenfor redusering av aldringstegn

Mann tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleie klinikk

For deg som vil redusere aldringstegn

Sunekos

Sunekos 200 er en type filler som brukes til å forynge huden og redusere aldringstegn på en naturlig måte.

Den inneholder en blanding av aminosyrer og hyaluronsyre, som produseres naturlig i kroppen. 

Sunekos

Hva er det?

Sunekos er produsert av FoU-selskapet Professional Dietetics som ble grunnlagt på midten av 90-tallet og som nå har over 40 europeiske og internasjonale patenter på sine 50 medisinske teknologiprodukter. Sunekos inneholder aminosyrer og hyaluronsyre. 

Den har en unik formel som gjennom studier har bevist å stimulere fibroblaster i dermis (som reproduserer både kollagen og elastin, to viktige elementer for hudcellefornyelse). Sunekos motvirker også aldring på en naturlig måte.

 
Dame tar fillers hos Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk

Viktig å kjenne

Mulige bivirkninger med Sunekos

Det er viktig for oss at du får så mye informasjon som mulig. Derfor vil vi fortelle deg ulempene – de mulige bivirkningene – i tillegg til fordelene med Sunekos.

 

Som med enhver medisinsk behandling kan Sunekos 200 ha noen mulige bivirkninger. Disse inkluderer rødhet, hevelse, blåmerker og smerte på injeksjonsstedet. Det kan også være en liten risiko for infeksjon, allergiske reaksjoner eller ujevnheter i huden. Men generelt sett er Sunekos 200 en sikker behandling når den utføres av en erfaren og kvalifisert hudpleieekspert.

Anmeldelser

Hva vår kjære pasienter forteller

Dr. Alexandra Krugloff

Bli kjent med behandleren!

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Enten du er ute etter et mer ungdommelig utseende eller bare ønsker å forbedre hudhelsen din, er vi dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Du kan se resultater etter 1 behandling, men det anbefales 3 for best resultat 2 uker fra hverandre.

Under en Sunekos 200-behandling injiserer hudpleieeksperten produktet med en veldig tynn nål i små bolusmengder i området som skal behandles. Prosedyren tar vanligvis ca. 15 minutter per behandlingsområde. Sunekos 200 kan injiseres i forskjellige områder i ansiktet, inkludert kinnben, lepper, rundt øynene og

 
 

Resultatene av Sunekos 200-behandlingen kan vare opptil seks måneder, men dette kan variere fra person til person. For å opprettholde resultatene av behandlingen, kan det være nødvendig å gjennomgå vedlikeholdsbehandlinger annenhver til hver tredje måned.

Etter at Sunekos 200-behandlingen er utført, kan det oppstå noen mindre bivirkninger som rødhet, hevelse og smerter. Disse bivirkningene er vanligvis milde og forsvinner innen noen få dager. 

Sunekos 200 er ikke egnet for alle. Personer som er gravid eller ammer, har hudsykdommer eller allergier mot noen av ingrediensene i Sunekos 200, eller har hatt en allergisk reaksjon på lignende behandlinger tidligere, bør unngå å ta Sunekos 200.

Forskjellen mellom Sunekos 200 og andre fillers er at Sunekos 200 inneholder aminosyrer og hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen, og stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosess. Dette gjør Sunekos 200 til et tryggere og mer naturlig alternativ til tradisjonelle fillers.

 
 

Kom i gang!

Sunekos 200

Kostnadsfri konsultasjon er inkludert! Du kan bestille behandlingen fra online-bookingen. Vi har åpent i hverdager fra 18-21, og helger fra 10-21, finn en tid som passer deg best!

Sunekos200 guide

Ikke helt sikker?

Hent guiden for Sunekos200!

På 5 minutter vil du lære enda mer om:

  • Hva er egentlig Sunekos200?
  • Er Sunekos smertefult?
  • Hvem er Sunekos egnet for?
  • Hvordan fungerer Sunekos200?
  • Hva skjer ved en behandling?
  • Hvor lenge varer effekten?
  • Potensielle bivirkninger med Sunekos 200