Fornøyd kvinne får dermapen behandling hos Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk.

Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

Derfor er Dermapen behandling veldig effektivt for bedret hudhelse!

Har du hudplager som aknearr, komedoner, solskader eller rynker, så kan denne behandlingen være for deg. Dermapen behandling er verdens mest avanserte form innen mikronål behandlinger, med klinisk dokumentert effekt. Les mer under, for vite alt du trenger om dermapen behandling.

Hva er dermapen behandling?

Dermapen behandling er verdens mest avanserte microneedling system og hudforbedrende behandling helt uten kirurgi. Microneedling som også er kjent som kollagen induksjonsterapi, er en klinisk dokumentert behandling, med myke små steriliserende nåler som får huden til å produsere mer kollagen og elastin. Det starter hudens helingsprosess  hvilket som gir en hudforbedring og kan hjelpe mot en rekke hudproblemer. Behandlingen gir ofte fastere, oppstrammende og yngre hud.

Hvorfor bør du gå for dermapen og hvilke behandlinger brukes dermapen til?

Det finnes mange ulike bruksområder for dermapen behandling, så derfor har vi ført opp en liste med eksempler her:

  • Hjelper mot pigmentering, (både hyper og hypopigmentering)
  • solskader
  • akner, komedoner og kviser
  • aknearr
  • fine linjer, både under øyne og rynker rundt munn
  • forminsker porer, hvis du sliter med for store porer
  • Økt glød til huden

Avhengig av hvilket hudproblem du har så kan det være at vi behandler din hud i kombinasjon med retinol som selges i vår klinikk. Dermapen behandling er også kjent som ansiktsløft uten kirurgi.

Hvordan fungerer behandlingen?

Hos oss brukes den nyeste Dermapen 4. Du får bedøvelse før behandlingen starter, som må ha virketid på ca. 30 min. Huden steriliseres og du får påført aktive produkter som brukes i forbindelse med dermapen behandlingen. Behandlingen tar ca 15-20 minutter og den avsluttes med en maske.

Hvor mange behandlinger trenger du?

Det anbefales å ta en kur på mellom 3-5 behandlinger med 8-12 ukers mellomrom. Alt avhenger av hva du vil oppnå og utgangspunktet i huden. Vedlikehold vil være på 1-2 behandlinger i året. 

Når vil jeg se resultater?

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer synlige og langvarige og resultater får vi etter 4 til 6 behandlinger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger.

Oppsummering

Dermapen behandling er kjent under to forskjellige navn. Micro needling og kollagen induksjonsterapi. Denne type behandling gjøres med myke små steriliserende nåler som får huden til å produsere mer kollagen og elastin. Like så er behandlingen effektiv mot ulike hudproblemer, noen av disse er solskader, akner, pigmentering, veldig god for å opprette glød og kort behandlingstid.

Velkommen til

Dr. Alexandra Krugloff

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi tilbyr en rekke tjenester som alle skreddersys til dine spesifikke behov. Start nå med en gratis konsultasjon!

Dine resultater er vårt mål

Alle fortjener å føle seg best mulig

Vi tilbyr en rekke behandlinger for å møte dine individuelle behov. Vi er dedikerte til å yte omsorg og service av høyeste kvalitet til våre klienter.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk
Mann tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleie klinikk
Sunekos øyebehandling