Kvinne tar viscoderm hydrobooster hos Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk

Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

Vurderer du hydrobooster? Finn ut alt du trenger om å vite om behandlingen her!

Viscoderm Hydrobooster er en injeksjonsbehandling, som inneholder HA-syre for å forbedre hudens fuktighet, elastisitet og glød. jevner ut fine linjer, rynker og dynamikk. Les mer om behandlingen i innlegget under!

Viscoderm Hydrobooster kommer fra samme selskap (IBSA) som produserer Profhilo. Dette er en hyaluronsyre formulert for å forbedre hudens fuktighet, elastisitet og glød. Den har en hydrostretch-virkning som injiseres i huden og jevner ut overfladiske og fine linjer i områder med mye dynamikk, som rynker rundt leppene, smilerynker, rynker rundt øynene, rynker i pannen og kinn.

Hvordan foregår en behandling?

Under din gratis konsultasjon finner vi først ut av dine fokusområder. Mange ønsker å få litt bedøvelse i fronten, slik at det blir minst mulig ubehag. Selve behandlingen innebærer flere små sting, og tar ca 30 minutter.

Hvem passer behandlingen for?

Behandlingen passer for alle de som ønsker:

  • Utjevning av fine linjer og rynker
  • Anti-aldringseffekt
  • Redusere akne arr og arr
  • Fuktighet for tørr hud
  • Hudoppstramming

Hvor mange behandlinger trengs?

For best resultat trenger du 2 behandlinger med 8 ukers mellomrom. Noen trenger bare en behandling, dette varierer sterkt fra individ til individ. Anbefaler vedlikehold 2 ganger i året.

Hvor lenge varer en behandling?

Resultatet varer i ca 6 måneder.

Hvordan ser jeg ut etter behandling?

Behandlingen har lite nedetid, men siden det er en injeksjonsbehandling kan du oppleve rødhet, hevelse og små blåmerker, dette varierer fra pasient til pasient.

Oppsummering

Viscoderm hydrobooster er en type injeksjonsbehandling som inneholder hyaluronsyre som er med på å bedre huden fuktighet og jevne ut fine linjer. Behandlingen passer for de som ser etter å jevne ut fine linjer, anti aldringseffekt, redusere akne arr og hudoppstramming. Resultatene varer i ca 6. mnd men kan variere fra pasient til pasient.

Velkommen til

Dr. Alexandra Krugloff

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi tilbyr en rekke tjenester som alle skreddersys til dine spesifikke behov. Start nå med en gratis konsultasjon!

Dine resultater er vårt mål

Alle fortjener å føle seg best mulig

Vi tilbyr en rekke behandlinger for å møte dine individuelle behov. Vi er dedikerte til å yte omsorg og service av høyeste kvalitet til våre klienter.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk
Mann tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleie klinikk
Sunekos øyebehandling