Kvinne får injisert virkestoff i armhulen for å motvirke overdreven svette. Også kjent som svettebehandling hos Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk.

Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

Overdreven svette? – Dette bør du vite om svettebehandling!

Sliter du med overdreven svette så er svettebehandling en mulighet for deg til å redusere plagene dine. Vil du vite mer, les mer under!

Hva er svettebehandling og hvordan foregår det?

Svettebehandling også kjent som hyperhidrose behandling, foregår ved å sprøyte inn virkestoff via armhulen eller i håndflaten. Virkestoffet blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Behandlingen virker lokalt og ikke andre steder på kroppen. Man kjenner et stikk for hver andre centimeter med hud. De som behandles får bedøvelse om det er ønskelig. En kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål rett etter behandlingen.

Hvem er hyperhidrose behandling egnet for?

Opplever du mye overdreven svetten så kan det være at svettebehandling er løsningen for deg. Årsaken til at man produserer svette er for å regulere kroppstemperatur og skille ut avfallsstoffer gjennom porene i huden din, men de som sliter med hyperhidrose skiller ut en overdrevent stor mengde.

Hvem kan ikke bli behandlet?

Ammende, gravide og de med særskilte nevrologiske sykdommer skal ikke ha virkestoffet.

Oppsummering

Svettebehandling foregår slik at et virkestoff injiseres i området som skiller ut overdrevne mengder med svette, som f.eks. armhulen eller håndflaten. Man kan gjenoppta aktiviteter eller annet arbeid rett etter behandling.

Velkommen til

Dr. Alexandra Krugloff

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi tilbyr en rekke tjenester som alle skreddersys til dine spesifikke behov. Start nå med en gratis konsultasjon!

Dine resultater er vårt mål

Alle fortjener å føle seg best mulig

Vi tilbyr en rekke behandlinger for å møte dine individuelle behov. Vi er dedikerte til å yte omsorg og service av høyeste kvalitet til våre klienter.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk
Mann tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleie klinikk
Sunekos øyebehandling