dame har tatt rynkebehandling hos trondheim kosmetiske hudpleieklinikk og er svært fornøyd

Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

Alt du trenger å vite om rynker og rynkebehandling!

Du vil finne svar på dette ved å lese videre i innlegget hvor det blir definert hva rynker er og hvorfor de oppstår. I tillegg skal vi fortelle mer om rynkebehandling som et alternativ til deg som vil redusere rynker.

Rynker vil alltid være en del av livene våre, i takt med alder så eldes huden vår. Man mister elastisitet, glans og fylde. Men det finnes grep som du kan ta for å gjenopprette hudens vitalitet. Du vil finne svar på dette ved å lese videre i innlegget hvor det blir definert hva rynker er og hvorfor de oppstår. I tillegg skal vi fortelle mer om rynkebehandling som et alternativ til deg som vil redusere rynker.

Hva er rynker?

For å forklare rynker må vi første snakke om huden. Huden er kroppens ytterste lag av beskyttelse mot omverdenen, som vi også kaller for epidermis. I takt med at vi blir eldre, så eldes også huden vår.

Rynker dannes hovedsakelig på grunn av at stoffet kollagen, og det fettet som fyller ut huden, minsker. Når denne fyldigheten minsker over tid så dannes rynker. Hvor mye rynker som oppstår avhenger mye av genetikk, hva vi utsetter huden vår for og hvordan vi behandler den.

Hva er rynkebehandling?

Som de fleste er klar over så kan man dessverre aldri helt hindre dannelsen av rynker. Men det finnes mange ulike og effektive behandlingsalternativer mot rynker.

Metodene for rynkebehandling kan deles opp i seks ulike behandlingstyper: ansiktsløft med kirurgisk inngrep, fillers (som erstatter tapt volum), peelinger (som filer ned det øverste hudlaget, så nytt kan komme frem), oppvarming av lærhuden (som er en oppstrammende prosess) og til slutt karbondioksid injeksjoner (som stimulerer huden til å aktiverer kroppens egne restaureringsprosess,)

Hvorfor ta rynkebehandling?

Med rynkebehandling vil du få redusert dynamiske rynker og et naturlig utseende. Injiseringen foregår lokalt på de områdene som trenger rynkebehandling og påvirker ikke andre områder. 

Det anvendes et virkestoff som reduserer synligheten av rynker under øynene, rynker rundt munnen, rynker i pannen , rynker mellom øyenbryn, rynker på overleppen og smilerynker. Injisering i huden leder til en blokkering av de aktive nerveimpulsene i ansiktsmusklene. Disse vil så slutte å dras sammen og heller glattes ut. Dette er en perfekt anti aldringsbehandling som får din hud til se yngre ut. Hvis du sliter med hodepine så kan våre behandlinger minske symptomene.  Behandlingen kan også injisere under armene i svettebehandling, for deg som sliter med mye svette. Les mer her om svettebehandling.

For mer informasjon angående hvilket virkestoff og produkt som brukes kan du lese mer under eller ta kontakt med Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk via en gratis konsultasjon.

Hvordan fjerne rynker?

Behandlingen tar omtrent 15 minutter. Det brukes mye små tynne nåler og det injiseres små mengder væske av virkestoff i musklene under huden. De tynne små nålene som anvendes under behandlingen forhindrer smerte og ubehag. Det kan kjennes som et myggstikk. Hvis du er veldig redd for nåler i utgangspunktet kan man smøre på Emla ca 30 min før behandlingen, dette kan en kjøpe reseptfritt på et apotek nær deg.

Hvor lang tid før du ser resultater av rynkebehandling?

Resultat blir først synlig etter 3 dager, med maks effekt må man regne med 14 dager. Det følger med en kontroll etter 14 dager. Effekten varer i ca 3-4 måneder. Ved jevnt påfyll vil effekten holde lenger og ikke gi slipp på fastheten. 

Hvilken type rynkebehandling burde du velge?

Det finnes også andre typer rynkebehandling, en av disse er fillers. Fillers er et produkt som gir volum og kan fylle ut statiske linjer. Hvis du vil få bort linjer som fremkommer når du gjør en aktiv mimikk så har vi andre behandlinger i vår katalog som fungerer bedre. Det er også mulig å kombinere disse behandlingene om det skulle være ønsket.

Oppsummering

Rynker er noe som alltid har vært og vil for være en del av våre liv, om man vil eller ei. Metodene for rynkebehandling kan deles opp i seks ulike behandlingstyper, disse kan du lese mer om ovenfor. Med rynkebehandling vil du få redusert dynamiske rynker og et naturlig utseende. Andre typer behandling som er effektive er filler som gir volum og fyller ut statiske linjer. Det er også mulig å kombinere disse behandlingene om det skulle være ønsket.

Velkommen til

Dr. Alexandra Krugloff

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi tilbyr en rekke tjenester som alle skreddersys til dine spesifikke behov. Start nå med en gratis konsultasjon!

Dine resultater er vårt mål

Alle fortjener å føle seg best mulig

Vi tilbyr en rekke behandlinger for å møte dine individuelle behov. Vi er dedikerte til å yte omsorg og service av høyeste kvalitet til våre klienter.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk
Mann tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleie klinikk
Sunekos øyebehandling