dame hos trondheim kosemtiske hudpleieklinikk smiler etter å ha tatt peeling

Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

Skal du ta peeling? Dette må du vite om de forskjellige metodene!

I dette innlegget får du vite mer om peeling, hva det er og hvilke typer peeling som finnes. Du vil også få mer informasjon om brukområder og resultater!

Peeling er en form for eksfoliering som fjerner døde hudceller og oppbygget smuss fra hudens overflate. Det finnes mange forskjellige typer peeling og alle har sitt egnede bruksområde. Faktisk, så mange at det kan være forvirrende og vanskelig å forstå når en skal velge riktig behandling. Men frykt ikke, alle dine spørsmål om peeling vil bli besvart. Du vil her få informasjon om hva er peeling, hvilke typer peeling finnes, forskjellene mellom dyp og overfladisk peeling, hva er kjemisk peeling og hvordan det er effektivt mot rynker, fine linjer og arr.

Hva er peeling? 

Peeling er en form for eksfoliering som fjerner døde hudceller og oppbygget smuss fra hudens overflate. Dette er en vanlig praksis i kosmetikkindustrien, både for resultatet av å fremme hudfornyelse og for å gi en dyp rensing av hudbarrieren.

Hvilke typer peeling finnes?

Det finnes mange ulike typer peeling, alt dette avhenger av hvilke kjemiske løsninger som brukes og hvor dypt ned i huden en ønsker å behandle. Vi skiller mellom overfladiske peelinger, middels dype og dype peelinger.

Hva er overfladisk peeling?

Overfladisk peeling er den mildeste formen for kjemisk peeling og kan brukes på de fleste hudtyper. Denne type behandling gjøres vanligvis med en oppløsning inneholdende en mild (fortynnet) syre, men også kombinasjons peelinger med blandinger av flere typer syrer. Er du usikker på om din hudtype passer, så ta kontakt med oss via en gratis konsultasjon.

Hva er forskjellen mellom middels dyp og dyp peeling?

Middels dype peelinger trenger dypere gjennom huden enn overfladiske peelinger. Her brukes også en oppløsning inneholdende en mild fortynnet syre, men også kombinasjons peelinger med flere typer syrer. Graden av styrke på syren kan også variere avhengig av hudtype.

Hva kjemisk er peeling?  

En kjemisk peeling er en teknikk som brukes for å bedre og jevne ut hudens tekstur. Ansiktshud, arrdannelse og fine linjer er som oftest det som behandles.

Hvordan utføres en kjemisk peeling hos oss?

  1. Først fjernes all sminke med rensemiddel som inneholder AHA fruktsyrer.
  2. Deretter påføres PRX-T33 peeling i det antall lag som passer for din hud og masseres godt inn.
  3. For så fjernes PRX-T33 peelingen med vann, før mykgjørende og beskyttende krem påføres.

Fordeler og ulemper med kjemisk peeling?

Under selve behandlingen med peeling kan man oppleve en stikkende eller lett brennende følelse, men dette er forbigående og helt normalt. Behandlingen anses som smertefri, helt uten nedetid og ingen negative bivirkninger, men det finnes alltid unntak. Ved dypere rynker må man bruke sterkere syrebehandling. Samme dag som behandling bør man helst prøve å unngå sauna og trening.

Felles for de ulike typene kjemisk peeling er at de inneholder hudvennlige syrer som fjerner de øvre lagene i huden. Dette får huden til å produsere nye hudlag som erstatter det som er fjernet og gir fornyet glød til huden. Denne fornyelsen resulterer i hud med færre imperfeksjoner og skader, og med mer kollagen og elastin

Oppsummering

Peeling er en form for eksfoliering som fjerner døde hudceller og oppbygget smuss fra hudens overflate. Vi skiller mellom 3 typer peeling, overfladisk, mellomdyp og dyp peeling. Innenfor disse igjen så har vi kjemisk peeling som inneholder hudvennlige syrer som fjerner de øvre lagene i huden. Disse behandlingene er effektive mot arrdannelse, rynker og fine linjer. 

Velkommen til

Dr. Alexandra Krugloff

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi tilbyr en rekke tjenester som alle skreddersys til dine spesifikke behov. Start nå med en gratis konsultasjon!

Dine resultater er vårt mål

Alle fortjener å føle seg best mulig

Vi tilbyr en rekke behandlinger for å møte dine individuelle behov. Vi er dedikerte til å yte omsorg og service av høyeste kvalitet til våre klienter.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk
Mann tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleie klinikk
Sunekos øyebehandling