dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk

Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

Juvederm under øynene – dette bør du vite

Juvederm er en populær type filler som kan brukes til å behandle rynker og linjer i ansiktet. En spesiell form for Juvederm som har blitt stadig mer populær de siste årene, er Juvederm under øynene. Dette er en teknikk som brukes til å behandle mørke ringer og hulhet under øynene.

Mørke ringer og hulhet under øynene er vanlige estetiske problemer som kan gi en trøtt eller uopplagt look. Dette kan være forårsaket av mange faktorer, inkludert arv, aldring, søvnmangel og stress. Juvederm under øynene kan hjelpe til med å løse dette problemet og gi et mer ungdommelig og opplagt utseende.

Hva er juvederm?

Juvederm er en type filler som består av hyaluronsyre, som er en naturlig forekommende sukkerforbindelse i kroppen. Hyaluronsyre fungerer som en fuktighetsgiver i huden, og binder vannmolekyler for å gi volum og fasthet. Når Juvederm injiseres under øynene, kan det gi volum til området, og jevne ut hulheten og rynkene.

Slik vil behandlingen foregår

Juvederm under øynene er en ikke-kirurgisk behandling som kan utføres hos oss. Behandlingen tar vanligvis mellom 30 og 60 minutter, og det er minimalt med smerte og ubehag. Før behandlingen starter, vil behandleren rense området og påføre en bedøvende krem for å minimere smerte og ubehag under injeksjonene.

Under behandlingen vil behandleren injisere Juvederm-filler med en fin nål under huden rundt øynene. Behandleren vil jobbe forsiktig for å sikre at Juvederm er jevnt fordelt og at det gir et naturlig resultat. Etter behandlingen vil du kunne se resultatene umiddelbart, selv om det kan ta noen dager for hevelse og blåmerker å forsvinne helt.

Juvederm under øynene gir vanligvis langvarige resultater, og kan vare opptil ett år eller mer avhengig av din hudtype og livsstil. Hvis du ønsker å opprettholde resultatene, må du gjenta behandlingen med jevne mellomrom.

Vær klar over bivirkninger 

Som med enhver estetisk behandling, er det viktig å velge en pålitelig og erfaren estetisk behandler som kan gi deg råd om behandlingsalternativer og hjelpe deg med å oppnå de beste resultatene. Du bør også være oppmerksom på mulige bivirkninger og komplikasjoner forbundet med behandlingen, selv om disse vanligvis er milde og midlertidige.

Juvederm under øynene kan være en effektiv måte å behandle mørke ringer og hulhet under øynene på, og gi deg et mer ungdommelig og opplagt utseende. Det er en rask og enkel behandling som gir langvarige resultater, og det er minimalt med smerte og ubehag. Det er også viktig å være realistisk med hensyn til forventede resultater, og å forstå at Juvederm under øynene kan gi deg en mer opplagt og ungdommelig look, men det vil ikke endre ansiktsstrukturen din eller eliminere alle rynker og linjer. For å undersøke behandlinger som småkirurgi kan du besøke https://www.plastikkirurg1.no/

Som med enhver medisinsk prosedyre, er det alltid en viss risiko for bivirkninger og komplikasjoner. Vanlige bivirkninger inkluderer hevelse, blåmerker, smerte og ømhet rundt injeksjonsstedet, men disse er vanligvis milde og forbigående. Alvorlige bivirkninger, som infeksjon eller allergiske reaksjoner, er sjeldne, men det er viktig å være oppmerksom på tegn på komplikasjoner og søke medisinsk hjelp hvis det oppstår.

Oppsummering

Juvederm under øynene kan være en god løsning for de som ønsker å forbedre utseendet sitt, men det er viktig å gjøre grundig research og velge en erfaren behandler. Du bør også ha realistiske forventninger og forstå at resultatene kan variere avhengig av faktorer som hudtype, livsstil og aldring. Snakk med en erfaren estetisk behandler for å finne ut om Juvederm under øynene er riktig for deg, og om det kan hjelpe deg å oppnå dine estetiske mål.

Velkommen til

Dr. Alexandra Krugloff

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi tilbyr en rekke tjenester som alle skreddersys til dine spesifikke behov. Start nå med en gratis konsultasjon!

Dine resultater er vårt mål

Alle fortjener å føle seg best mulig

Vi tilbyr en rekke behandlinger for å møte dine individuelle behov. Vi er dedikerte til å yte omsorg og service av høyeste kvalitet til våre klienter.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk
Mann tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleie klinikk
Sunekos øyebehandling