Kvinne tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleieklinikk

Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

Skal du ta fillers? Les dette først, her alt du trenger å vite!

Fillers er en romoppfyllende gelé som kan injiseres i huden for å forme lepper, kinn, hake og mer. I tillegg brukes det til å motvirke og behandle rynker. Videre i innlegget får du vite alt du trenger om fillers! Les mer under.

Fillers er en romoppfyllende gelé som injiseres i huden for å behandle rynker, gi fyldigere lepper og forme kinnbein og hake. En filler består hovedsakelig av hyaluronsyre som er det samme stoffet som finnes i huden.

Hvorfor velge fillers?

Fillers gir raske resultater, mens det endelige resultatet blir først synlig fra noen få dager til 2 uker etter behandling. 

Fillers fungerer for å:

  • Gi fuktighet til dehydrert hud
  • Bevare eller forsterke din egen skjønnhet
  • Gjenoppbygger volum og struktur

Tanken er ikke å overbehandle kunden men å fremheve, friske opp og styrke personens naturlig skjønnhet.

Noen av de populære behandlingene som vi kan tilby er:

  • filler under øynene, 
  • filler i leppene
  • naturlig leppe filler
  • filler nasolabiale linjer
  • filler munnvikene
  • filler rundt munnen

Har du dynamiske linjer kan de også behandles med en skinbooster filler viscoderm hydrobooster, den gir ikke like mye volum men jevner ut fine linjer og gir fuktighet til huden nedenfra. Den er også godt egnet til filler i pannen.

Hvilken fillers brukes?

Hos oss bruker vi Juvederm og Restylane for under øynene. Juvéderm er et hyaluronsyrebasert fyllstoff og det første produktet i sitt slag som ble godkjent av USAs motpart Det svenske legemiddelverket, FDA. Produsent er Allergan. 

Medisinsk bruk

Fillers er en av de mest effektive behandlingsmetodene som er egnet for å motvirke fine linjer, rynker og gjenopprette fylde og volum til huden.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen tar ca 30 minutter, fillers inneholder lidokain som eliminerer ubehaget med injeksjon av fyllstoffer. Injeksjonsstedet kan bli litt rødt og blø litt når fyllstoffet injiseres. Andre forventede reaksjoner på injeksjonsstedet er blåmerker, hevelse og kløe.

Hvor lenge varer fillers?

Hyaluronsyren i Juvederm brytes gradvis ned av kroppen, dette skjer over en periode på ca 6-18 måneder. Derfor er gjennomsnittlig effekt av behandlingen ca. 9 måneder, før du så må inn til ny behandling.

Når ser jeg effekten av fillers?

Du ser resultater umiddelbart etter behandlingen, men endelige resultater vil ikke komme før ca. 1 uke etter når hevelsen har gått ned.

Fillers bivirkninger

De vanligste bivirkningene som kan oppstå er hevelse, rødhet og blåmerker. Disse går over av seg selv. Ujevnheter og fasthet kan også forekomme, men integreres raskt i løpet av en uke. Det er normalt at leppene kan bli mer hovne. Som med alle injeksjonsbehandlinger er det alltid en risiko for infeksjon. Unngå å berøre det behandlede området etter injeksjon. Den første dagen av behandlingen må du unngå svømming, badstu og trening. Skulle du oppleve sterk smerte og hevelse eller misfarging, kontakt legen din.

Oppsummering

Fillers er en romoppfyllende gelé som injiseres i huden på ønsket virkeområde for fylde og består hovedsakelig av hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Juvederm brytes gradvis ned av kroppen. Dette skjer over en periode på ca. 6-18 måneder. Derfor er gjennomsnittlig effekt av behandlingen ca. 9 måneder. Du ser resultater umiddelbart etter behandlingen, men endelige resultater vil ikke komme før etter ca 1 uke når hevelsen har gått ned.

Velkommen til

Dr. Alexandra Krugloff

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi tilbyr en rekke tjenester som alle skreddersys til dine spesifikke behov. Start nå med en gratis konsultasjon!

Dine resultater er vårt mål

Alle fortjener å føle seg best mulig

Vi tilbyr en rekke behandlinger for å møte dine individuelle behov. Vi er dedikerte til å yte omsorg og service av høyeste kvalitet til våre klienter.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk
Mann tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleie klinikk
Sunekos øyebehandling