Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

alt du trenger å vite om botox behandling i trondheim

Alt om botox behandlinger

alt du trenger å vite om botox behandling i trondheim

Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine skjønnhetsmål ved å tilby skreddersydde behandlinger. Vi tilbyr gratis konsultasjoner hvor du kan diskutere dine behov og mål med vår klinikkansvarlige og fagutdannede Dr. Alexandra Krugloff, som vil utarbeide en skreddersydd behandlingsplan for deg.

Vi forstår at hver klients situasjon er unik, og vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vårt utvalg av tjenester inkluderer ansiktsbehandlinger og injeksjonsbehandlinger, som alle kan tilpasses dine spesifikke behov.

Vi er forpliktet til å gi omsorg og service av høyeste kvalitet til våre pasienter, og tilbyr kort ventetid og etter jobbtider for å passe inn i din hektiske tidsplan. Vi tilbyr også gratis konsultasjoner slik at du kan føle deg komfortabel og trygg før du starter behandlingen.

Våre utdannede behandlere vil alltid vurdere din unike situasjon og gi deg en helt tilpasset behandling med bruk av utstyr og behandlingsprodukter av høyeste kvalitet. Vi starter alltid med en kostnadsfri vurdering av din nåværende situasjon for å sikre at resultatene blir optimale.

Botox-behandling er en av våre spesialiteter. Vi har lang erfaring med denne behandlingen og har oppnådd svært gode resultater for våre klienter. Botox kan bidra til å redusere utseendet av fine linjer og rynker, og gi en glattere og mer ungdommelig hud. Vi bruker kun de mest avanserte teknikkene og produkter for å sikre at du oppnår de beste resultatene.

Vi forstår at botox-behandling kan være en investering, og vi vil alltid gi deg ærlig og nøyaktig informasjon om kostnader og forventede resultater. Vi ønsker å sikre at du føler deg trygg og komfortabel under hele behandlingen, og at du er fornøyd med resultatene.

Ta det første steget mot å oppnå dine skjønnhetsmål i dag. Bestill en gratis konsultasjon med Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk og la oss hjelpe deg med å se ditt beste ut!

Litt om de ulike botox-behandlinger du kan få hos Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

Botox-behandling er en type fillers, som av de mest populære kosmetiske behandlingene som finnes, og det er mange forskjellige områder på kroppen der det kan brukes. Her er noen av de vanligste områdene som behandles med botox, og hva slags fordeler og forventede resultater du kan forvente deg:

Glatte ut rynker i pannen

Botox kan brukes til å behandle rynker i pannen ved å svekke musklene som forårsaker dem. Fordelen med dette er at det kan gi et mer avslappet og ungdommelig utseende, samtidig som det kan bidra til å forhindre dannelse av nye rynker i fremtiden. Prosedyren tar vanligvis bare noen få minutter, og resultatene varer i opptil fire måneder.

Redusere rynker mellom øyenbrynene

En annen vanlig bruk av botox er å behandle rynker mellom øyenbrynene. Dette området er spesielt utsatt for rynker fordi musklene der er i stadig bruk når vi uttrykker bekymring eller irritasjon. Botox kan bidra til å glatte ut disse linjene og gi et mer avslappet utseende. Prosedyren tar vanligvis bare noen få minutter, og resultatene varer i opptil fire måneder.

Botox er en populær behandling for kråketær

Kråketær er de små linjene som dannes rundt øynene når vi smiler eller ler. Disse linjene kan ofte være vanskelige å skjule med sminke, og de kan gi et eldre utseende. Botox kan bidra til å glatte ut disse linjene og gi et mer ungdommelig utseende. Prosedyren tar vanligvis bare noen få minutter, og resultatene varer i opptil fire måneder.

Overskuddshud rundt øynene kan fjernes med botox

Botox kan også brukes til å behandle overskuddshud rundt øynene. Dette kan gi et mer åpent og våkent utseende, samtidig som det kan bidra til å redusere synlige linjer og rynker. Prosedyren tar vanligvis bare noen få minutter, og resultatene varer i opptil fire måneder.

Behandling av smilerynker

Smilerynker rundt munnen kan gi et søtt eller sjarmerende utseende, men de kan også gi et eldre utseende. Botox kan bidra til å redusere synlige smilerynker og gi et mer ungdommelig utseende. Prosedyren tar vanligvis bare noen få minutter, og resultatene varer i opptil fire måneder.

Botox i haken

Botox kan også brukes til å behandle overskuddshud under haken. Dette kan gi et mer definert utseende og bidra til å redusere synlige linjer og rynker. Prosedyren tar vanligvis bare noen få minutter, og resultatene varer i opptil fire måneder.

Generelt sett er botox-behandling en rask og effektiv måte å redusere synlige rynker og linjer, og det kan gi et mer ungdommelig og avslappet hud.

Se gjerne flere av våre behandlinger

Hva er de negative konsekvensene og potensielle bivirkningene rundt botox-behandling?

Selv om botox-behandlinger er en relativt trygg prosedyre, er det noen potensielle bivirkninger og negative konsekvenser som kan oppstå. Det er viktig å være klar over disse før man bestemmer seg for å gjennomgå en slik behandling.

En vanlig bivirkning av botox-behandling er midlertidig blåmerker og hevelser rundt injeksjonsstedet. Disse forsvinner normalt innen noen få dager, men kan være plagsomme mens de er til stede. Noen kan også oppleve mindre hodepine eller influensalignende symptomer i dagene etter behandlingen.

Noen ganger kan det oppstå mer alvorlige bivirkninger, som for eksempel ujevn ansiktsmuskelbevegelse, skjevhet i ansiktet, dobbeltsyn eller hengende øyelokk. Dette kan skje hvis injeksjonen ikke treffes riktig eller hvis det brukes for mye botox. Imidlertid er disse bivirkningene sjeldne og kan unngås ved å velge en erfaren og kvalifisert behandler.

Det er også viktig å være klar over at botox-behandlinger ikke er permanent, og at resultatene vil avta etter noen måneder. Hvis du ønsker å opprettholde effekten av behandlingen, må du gjennomgå flere behandlinger over tid. Dette kan bli kostbart og tidkrevende.

Hva er prisen for Botox hos oss i Trondheim?

Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk tilbyr konkurransedyktige priser for Botox-behandling sammenlignet med andre klinikker. Det skyldes at vår filosofi er å skape langsiktige kundeforhold, i stedet for å fokusere på kortsiktig profitt.

Vi ønsker å tilby våre kunder de beste prisene samtidig som vi opprettholder høy kvalitet på tjenestene våre. Vi har utviklet en langsiktig strategi for å etablere tillit og tilfredshet hos våre kunder, og vi tror at kunder som er fornøyd med våre tjenester, vil komme tilbake til oss i fremtiden. Ta gjerne en titt på vår prisliste eller se nedenfor, så finner du våre priser:

BehandlingsområdeMengdePrisBeskrivelse
Lepper0,5 ml3 000krGir økt volum og definisjon til leppene.
Lepper1 ml3 500krGir økt volum og definisjon til leppene.
Kinn/kinnbein1 ml3 500krGir økt volum og definisjon til kinn og kinnbein.
Kjevelinje1 ml3 500krReduserer tyggemuskulaturens aktivitet og gir et slankere ansikt.
Munnviker1 ml3 500krGir økt volum og løfter munnvikene.
Nasolabialfurer1 ml3 500krReduserer synligheten av linjene mellom nese og munn.
Tåregrop1 ml3 500krGir økt volum og reduserer synligheten av tåregropene.
Hake1 ml3 500krGir økt volum og definisjon til haken.

Ofte stilte spørsmål vi får om botox som funksjonell behandling

Botox mot migrene

Botox mot migrene, hvordan fungerer det:

Botox er en type botulinumtoksin som kan brukes til å behandle en rekke medisinske og kosmetiske tilstander, inkludert migrene. Migrene er en nevrologisk tilstand som kan forårsake intens hodepine, følsomhet for lys og lyd, kvalme og oppkast. Botox kan hjelpe med å lindre migrene symptomer ved å redusere aktiviteten i nerveendene som utløser smerte og ved å slappe av musklene som kan bidra til hodepine.

Botox injiseres i musklene i nakken og hodet, og virker ved å blokkere utgivelsen av nevrotransmittere som signaliserer smerte til hjernen. Dette reduserer smerteopplevelsen og gir lindring for migreneplager. Effekten av behandlingen kan vare i opptil tre måneder, og kan være en effektiv behandling for pasienter som ikke responderer på andre migrenebehandlinger.

Svettebehandling for hyperhidrose

Svettebehandling for hyperhidrose – hvordan kan botox behandle svette?

Hyperhidrose er en tilstand som fører til overdreven svetteproduksjon, selv når kroppen ikke trenger å kjøle seg ned. Dette kan føre til betydelig ubehag og sosial isolasjon for personer som lider av tilstanden. Botox kan være en effektiv behandling for hyperhidrose ved å blokkere utgivelsen av acetylkolin, en nevrotransmitter som er involvert i svetteproduksjon.

Behandlingen innebærer å injisere små mengder Botox i de områdene som er mest utsatt for overdreven svetteproduksjon, for eksempel under armene, på hendene eller på føttene. Dette kan redusere svetteproduksjonen og gi pasientene en betydelig økning i livskvalitet. Effektene av behandlingen kan vare i opptil seks måneder, og kan være en god løsning for personer som lider av hyperhidrose.

Kan botox kurere depresjon?

Botox er en type botulinumtoksin som kan brukes til å behandle en rekke medisinske og kosmetiske tilstander. I tillegg til å redusere rynker og behandle migrene og hyperhidrose, kan Botox også ha en potensiell positiv effekt på humøret og redusere symptomene på depresjon.

Forskning har vist at Botox kan påvirke måten ansiktsmusklene reagerer på emosjonelle stimuli, og dermed redusere oppfatningen av tristhet og negativitet. Dette kan føre til en økning i trivsel og en reduksjon i symptomene på depresjon.

En studie publisert i Journal of Psychiatric Research fant at Botox-injeksjoner i det muskulære området mellom øyenbrynene resulterte i en signifikant reduksjon i symptomene på depresjon hos pasienter som led av både depresjon og rynker i ansiktet. Denne effekten skyldes trolig en kombinasjon av Botox sin evne til å blokkere nevrotransmittere som utløser negative følelser, og den visuelle forbedringen av ansiktet.

Det er viktig å merke seg at mens Botox kan ha en positiv effekt på humøret og redusere symptomene på depresjon, bør det ikke brukes som en erstatning for tradisjonell depresjonsbehandling. Personer som lider av depresjon bør søke hjelp fra en kvalifisert helsepersonell for å få riktig diagnose og behandling. Botox kan imidlertid være en tilleggsbehandling som kan gi ekstra fordeler for personer som lider av både depresjon og kosmetiske bekymringer.

Hvor kommer Botox egentlig fra og hva er historien til det?

Botox er et legemiddel som er avledet fra bakterien Clostridium botulinum. Historien til Botox går tilbake til 1820, da tyske forskere først beskrev en sykdom som oppsto fra matforgiftning på grunn av inntak av forurenset pølse. Senere oppdaget forskere at denne sykdommen skyldtes en nevrotoksin produsert av Clostridium botulinum-bakterien.

I 1940-årene begynte forskere å undersøke den terapeutiske bruken av nevrotoksinet for å behandle muskelspasmer. Etter hvert ble det også oppdaget at injeksjoner med nevrotoksinet kunne brukes til å midlertidig redusere utseendet av rynker og linjer i ansiktet.

I 1989 godkjente amerikanske myndigheter (FDA) bruk av botulinumtoksin for behandling av muskelspasmer i øynene. I 2002 ble Botox godkjent av FDA for kosmetisk bruk, spesielt for midlertidig reduksjon av rynker i ansiktet. I dag er Botox et av de mest populære kosmetiske behandlingsalternativene på markedet.

Velkommen til

Dr. Alexandra Krugloff

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi tilbyr en rekke tjenester som alle skreddersys til dine spesifikke behov. Start nå med en gratis konsultasjon!

Dine resultater er vårt mål

Alle fortjener å føle seg best mulig

Vi tilbyr en rekke behandlinger for å møte dine individuelle behov. Vi er dedikerte til å yte omsorg og service av høyeste kvalitet til våre klienter.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk
Mann tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleie klinikk
Sunekos øyebehandling