fornøyd kvinne smiler hos trondheim kosmetiske hudpleieklinikk etter å ha tatt fillers

Trondheim Kosmetiske Hudpleieklinikk

Alt du trenger å vite om rynkebehandling: pris, prosedyre og mer!

Innhold

 1. Introduksjon til rynkebehandling
 2. Hva er rynkebehandling?
 3. Typer rynkebehandlinger
 4. Hvordan fungerer rynkebehandling?
 5. Priser og kostnader for rynkebehandling
 6. Ofte stilte spørsmål om rynkebehandling
 7. Dr. Alexandra Krugloff – Rynkebehandling i Trondheim
 8. Bestill time for rynkebehandling i Trondheim

Introduksjon til rynkebehandling

Aldring er en naturlig prosess som påvirker oss alle. En av de mest synlige tegnene på aldring er utseendet på rynker og fine linjer i ansiktet. Rynkebehandling er en populær metode for å redusere og glatte ut disse linjene, og dermed bidra til et mer ungdommelig og friskt utseende.

I denne artikkelen vil vi dekke alt du trenger å vite om rynkebehandling, inkludert hva det er, priser, hvordan det fungerer og ofte stilte spørsmål. Vi vil også introdusere deg for Dr. Alexandra Krugloff, en erfaren spesialist innen rynkebehandling i Trondheim, og hvordan du kan bestille en gratis konsultasjon for å diskutere dine individuelle behov og mål.

Hva er rynkebehandling?

Rynkebehandling er en samlebetegnelse for ulike metoder og teknikker som brukes for å redusere og glatte ut rynker og fine linjer i ansiktet. Dette inkluderer både ikke-kirurgiske og kirurgiske behandlinger som injeksjoner, laserbehandling, kjemisk peeling og ansiktsløftning. Målet med rynkebehandling er å forbedre hudens utseende, gi et mer ungdommelig og friskt utseende og øke selvtilliten.

Typer rynkebehandlinger

Det finnes flere ulike typer rynkebehandlinger, og de kan grovt inndeles i to kategorier: ikke-kirurgiske og kirurgiske behandlinger.

Ikke-kirurgiske rynkebehandlinger

Ikke-kirurgiske rynkebehandlinger er mindre invasive enn kirurgiske behandlinger og innebærer vanligvis mindre risiko og kortere restitusjonstid. Eksempler på ikke-kirurgiske rynkebehandlinger inkluderer:

 1. Filler-injeksjoner: Dette er en annen populær behandling som innebærer å injisere et stoff, ofte hyaluronsyre, under huden for å fylle ut rynker og gi volum til ansiktet.
 2. Kjemisk peeling: Dette er en behandling hvor et kjemisk stoff påføres ansiktets overflate for å fjerne det øverste laget av død hud. Dette stimulerer veksten av ny, glattere og mer elastisk hud.
 3. Laserbehandling: Denne behandlingen bruker laserlys for å stimulere kollagenproduksjonen i huden, noe som resulterer i en glattere og fastere hudoverflate.

Kirurgiske rynkebehandlinger

Kirurgiske rynkebehandlinger krever kirurgiske inngrep og innebærer vanligvis en lengre restitusjonstid enn ikke-kirurgiske behandlinger. Eksempler på kirurgiske rynkebehandlinger inkluderer:

 1. Ansiktsløftning: Dette er en kirurgisk prosedyre hvor overskuddshud og muskler strammes og løftes for å glatte ut rynker og gi et mer ungdommelig utseende.
 2. Øyelokkskirurgi: Dette er en prosedyre som fjerner overskuddshud og fett fra øvre og nedre øyelokk, noe som kan redusere rynker og poser rundt øynene.
 3. Panneløft: Denne kirurgiske behandlingen strammer huden og musklene i pannen for å redusere rynker og gi et mer løftet utseende.

Hvordan fungerer rynkebehandling?

Hvordan rynkebehandling fungerer, avhenger av hvilken type behandling som utføres. Generelt fungerer rynkebehandlinger ved å redusere muskelaktiviteten som forårsaker rynker, fylle ut rynker med volum, stimulere kollagenproduksjonen i huden eller stramme og løfte huden og musklene.

For eksempel fungerer visse injesjeringsmidler ved å blokkere nerveimpulser til ansiktsmusklene, noe som reduserer muskelbevegelsene som forårsaker rynker. Filler-injeksjoner fungerer ved å injisere et stoff under huden for å fylle ut rynker og gi volum. Laserbehandling stimulerer kollagenproduksjonen i huden ved hjelp av laserlys, mens kirurgiske behandlinger som ansiktsløftning og øyelokkskirurgi fysisk strammer og løfter huden og musklene for å redusere rynker.

Priser og kostnader for rynkebehandling

Prisene for rynkebehandling varierer avhengig av hvilken type behandling som utføres og hvor omfattende behandlingen er. Her er en oversikt over prisene for ulike rynkebehandlinger hos Dr. Alexandra Krugloff:

 • 1 område: 2300 kr
 • 2 områder: 3100 kr
 • 3 områder: 4000 kr
 • Lite område (brynsløft, leppeflip, røykelinjer): 1100 kr
 • Tanngnissing: 3500 kr

Husk at vi tilbyr en gratis konsultasjon slik at du kan diskutere dine individuelle behov og mål med oss. Deretter lager vi en skreddersydd behandlingsplan for deg.

Ofte stilte spørsmål om rynkebehandling

Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater etter rynkebehandling?

Resultatene av rynkebehandling kan variere avhengig av hvilken type behandling som utføres og individuelle faktorer. Generelt kan resultater fra filler-injeksjoner være synlige innen noen dager, mens resultater fra laserbehandling og kjemiske peelinger kan ta noen uker eller måneder å bli synlige. Kirurgiske behandlinger som ansiktsløftning og øyelokkskirurgi gir vanligvis mer umiddelbare resultater, men fullstendig helbredelse og sluttresultater kan ta flere måneder.

Hvor lenge varer resultatene av rynkebehandling?

Varigheten av resultatene fra rynkebehandling avhenger også av hvilken type behandling som utføres og individuelle faktorer. Resultatene filler-injeksjoner kan vare 6-18 måneder, avhengig av hvilken type filler som brukes. Resultatene fra laserbehandling og kjemiske peelinger kan vare flere år, men vedlikeholdsbehandlinger kan være nødvendig. Kirurgiske behandlinger som ansiktsløftning og øyelokkskirurgi gir vanligvis langvarige resultater,

men aldringsprosessen vil fortsatt fortsette, og ytterligere behandlinger kan være nødvendig etter flere år.

Er rynkebehandling smertefullt?

Noen rynkebehandlinger kan medføre noe ubehag, men smerten varierer avhengig av hvilken type behandling som utføres og individuell smertetoleranse. Filler-injeksjoner kan forårsake en kortvarig stikkende følelse, men dette er vanligvis minimalt og godt tolerert. Kjemisk peeling og laserbehandling kan føre til en varm, prikkende eller brennende følelse under behandlingen, men dette avtar vanligvis raskt etter at behandlingen er fullført. Kirurgiske behandlinger som ansiktsløftning og øyelokkskirurgi utføres under lokalbedøvelse eller generell anestesi, så smerte under selve inngrepet er minimal, men det kan være noe ubehag og hevelse under helbredelsesprosessen.

Er det noen bivirkninger eller risikoer forbundet med rynkebehandling?

Som med enhver medisinsk behandling, er det noen potensielle bivirkninger og risikoer forbundet med rynkebehandling. Bivirkninger og risikoer varierer avhengig av hvilken type behandling som utføres. For eksempel kan Filler-injeksjoner føre til kortvarig rødhet, hevelse og blåmerker på injeksjonsstedet. I sjeldne tilfeller kan det også oppstå infeksjoner, allergiske reaksjoner eller ujevnheter i huden.

Kjemisk peeling og laserbehandling kan også føre til rødhet, hevelse og i noen tilfeller blisterdannelse, pigmentendringer eller arrdannelse. Kirurgiske behandlinger som ansiktsløftning og øyelokkskirurgi innebærer større risikoer, inkludert infeksjoner, blødninger, arrdannelse og komplikasjoner relatert til anestesi.

Det er viktig å velge en erfaren og kvalifisert spesialist for rynkebehandling for å minimere risikoen for bivirkninger og komplikasjoner.

Dr. Alexandra Krugloff – Rynkebehandling i Trondheim

Dr. Alexandra Krugloff er en erfaren spesialist innen rynkebehandling i Trondheim. Hun forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så hun tar seg tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Dr. Krugloff er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål og tilbyr en rekke tjenester som alle skreddersys til dine spesifikke behov.

Hos Dr. Alexandra Krugloff kan du forvente omsorg og service av høyeste kvalitet. Alle fortjener å føle seg best mulig, og hennes mål er å hjelpe deg med å oppnå nettopp det gjennom rynkebehandling.

Bestill time for rynkebehandling i Trondheim

Hvis du ønsker å utforske rynkebehandling og finne ut hvordan det kan forbedre ditt utseende og øke din selvtillit, er det første skrittet å bestille en gratis konsultasjon med Dr. Alexandra Krugloff. Under konsultasjonen vil hun diskutere dine individuelle behov og mål og lage en skreddersydd behandlingsplan for deg.

For å bestille en time for rynkebehandling i Trondheim, kan du kontakte Dr. Alexandra Krugloff på telefon 91 57 17 49 eller bestille en time.. Ikke nøl med å ta kontakt og begynne reisen mot et mer ungdommelig og friskt utseende i dag!

Velkommen til

Dr. Alexandra Krugloff

Vi forstår at hver klient er unik og har ulike behov, så vi tar oss tid til å tilpasse hver behandlingsplan for å sikre optimale resultater. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi tilbyr en rekke tjenester som alle skreddersys til dine spesifikke behov. Start nå med en gratis konsultasjon!

Dine resultater er vårt mål

Alle fortjener å føle seg best mulig

Vi tilbyr en rekke behandlinger for å møte dine individuelle behov. Vi er dedikerte til å yte omsorg og service av høyeste kvalitet til våre klienter.

dermapen i ansiktet i Trondheim kosmetiske Hudpleieklinikk
Mann tar fillers hos Trondheim kosmetiske hudpleie klinikk
Sunekos øyebehandling